Ekspres sikring med tågekanon

En tågekanon fylder på få sekunder din stue eller et andet rum som indeholder værdifulde ting med tæt tåge, så indbrudstyven ikke kan se en hånd for sig. Beskyttelse af værdierne med en tågekanon virker omgående.

 

Dokumenteret uskadelig

PROTECT-systemet udløser, hvad man kalder, en ”tør” røg eller tåge. Tågen er fremstillet af en blanding af vand og glykol, som bliver presset igennem et varmeelement, der transformerer det til ”tør”, uskadelig tåge. Dette princip er blevet brugt i de sidste 30 år verden over i røgkanoner i teater- og diskoteksverdenen. Tågen kan forblive i luften i mere end en time, men kan ved udluftning af lokalet i 20 minutter forsvinde fuldkommen.

 

Tågen er dokumenteret af Teknologisk Institut til at være fuldstændig uskadelig for mennesker, dyr, IT-udstyr, maskiner og inventar. Vi anbefaler dog udluftning af lokalerne inden for den første time, efter at alarmen har udløst tågegeneratoren. Tågesikring medføre normalt også en lavere forsikringspræmie.DanSector er godkendt  PROTECT™ Installatør  

   DanSector opsætter PROTECT™ tågesikring som er konstrueret    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erhverv
Alarm - Standard løsninger
Alarm - Andre løsninger
Tågesikring
Videoovervågning
Speciel sikrings løsninger
Privat
Alarm - Basis løsning
Alarm - Standard løsning
Alarm - Store løsninger
Tågesikring
Videoovervågning
Ydelser
Installation og service
Installations områder
Sikret overførsel
Kontrolcentral
Vagtpatrulje
SMS tjeneste
ISO certificeret
F & P Sikring
Sikkerhedsbranchen
Kontakt
Betalings service
Selvbetjenings sider
Montør bestilling
Bogholderi
Det med småt - og priser